Ik verbind voor jou

Wil je een verschil maken of start je als leidinggevende? Krijg zicht op je hulpbronnen en wat er speelt. Kies en zorg voor jezelf. Verbind met wat er rondom jou gebeurt.

Herken je je hierin?

Je wil impact. Een verschil maken met wat je doet. Maar er komt veel op je af en je voelt je overspoeld. Je dreigt de grip op je leven en/of werk te verliezen. Je piekert, voelt je niet goed in je vel, wordt afstandelijker, slaapt slecht enz. Je weet dat het zo niet verder kan. Je wil er iets aan doen. En toch blijf je in cirkels draaien. Waarom toch?

of …

Je start in een leidinggevende rol of die rol verandert. Natuurlijk ben je blij met de kans en wil je er meteen invliegen. Maar dan bots je op zaken bij jezelf en/of in je organisatie waardoor je jezelf in vraag gaat stellen. Hoe begin je hieraan? Hoe krijg je hier vat op?

Stel je even voor …

  • Je krijgt zicht op je hulpbronnen. Wat kan jij doen om je niet te verliezen in piekergedrag, een slachtofferrol of negatieve spiraal? Je wordt (nog) zelfredzamer en gaat stevig aan het roer staan.
  • Je ontdekt hoe je afstand neemt van wat gebeurt, zodat je niet langer overspoeld wordt maar zicht krijgt op wat er speelt. Op wat belangrijk is. Op wat jij kan doen. Ook leer je mild zijn voor jezelf en je keuzes.
  • Je ziet wat jij nodig hebt en durft kiezen en zorgen voor jezelf. Je komt los van de verwachtingen van anderen en baant bewust je eigen weg. Je krijgt meer gedaan met minder energie.
  • Als je jezelf zo hebt teruggevonden, wordt het makkelijker om te verbinden met wat er rondom jou gebeurt. Dat maakt van jou een betere leider die in beweging komt en anderen in beweging brengt.

Hoe we samen die resultaten boeken?

In een maattraject waarin we samen deze stappen zetten:

  1. Waar sta jij nu? Wat zijn je drijfveren, waarden en overtuigingen? Waar loop je vast? Ik werk me helemaal in en krijg snel zicht op wat er speelt en waar oorzaken liggen. 
  2. We maken samen de richting die jij wil inslaan glashelder. Welke methodes ik inzet? Wanneer en hoe vaak jij terugkomt? Dat stemmen we af op wat jij nodig hebt. 
  3. Na elke sessie en na het traject keren we terug naar je gewenste richting om te checken of je vooruitgang ervaart. Moeten we tussentijds bijsturen, dan doen we dat.

…Ik vraag je ten diepste om geduldig te zijn naar alles dat onopgelost is in je hart, en om alle vragen lief te hebben zoals afgesloten kamers en als boeken, geschreven in een vreemde taal. 

Het komt erop aan alles te leven.
Als je de vragen leeft,
leef je misschien langzaam maar zeker,
zonder het te merken,
op een goede dag
het antwoord in…

– Rainer Maria Rilke

Wat dit traject uniek maakt?

Systemische aanpak

Jij, je leven en werk zijn een systeem. Ik maak het zichtbaar zodat je verbanden ziet en inzichten krijgt voor blijvende verandering. Komen daarbij onverwachte zaken naar boven? Ik help jou om ze een plaats te geven.

Zachte confrontatie

Ik benoem wat benoemd moet worden en durf dus confronteren als dat nodig is om jou te doen groeien. Ik schep daarvoor een veilige omgeving.

Tal van perspectieven

Ik benader jou vanuit mentale, emotionele, fysieke en spirituele invalshoeken. Zo kom je tot – soms verrassende – inzichten die beweging brengen in je leven en werk.

Doorleefde coaching

De vele opleidingen die ik volgde, heb ik zelf ook geïntegreerd in mijn leven en werk. Ik kan me dus inleven in wat jij hebt meegemaakt, zonder het van jou over te nemen. Jij voelt je begrepen en gesteund.

Ik denk graag al met jou mee.

Waar sta je nu? Waar loop je vast? Waar wil je naartoe? Leg het me voor. Ik luister, denk met jou mee en doe een voorstel voor je traject. Bel +32 498 17 78 91 of

Yools webdesign logo